Bestelmodule

De exponentiële toename aan farmaceutische en parafarmaceutische producten laten steeds meer toe om een gepersonaliseerde zorg aan te bieden. Omdat het echter onmogelijk is om al deze producten fysiek in de apotheek aanwezig te hebben, trachten we dit tegemoet te komen door het aanbieden van een online bestelmodule.

Opgelet bij het bestellen

Voor het gebruik van onze online bestelmodule is het eerst noodzakelijk dat u een persoonlijke account aanmaakt. Dit proces neemt slechts enkele minuten in beslag. Eénmaal u een account heeft, kan u zo vaak als gewenst producten bestellen.

Voorlopig kunnen de producten enkel afgehaald en betaald worden in de apotheek. Zo kan er nog steeds een advies op maat gegeven worden!

Zelfs voorschriftplichtige medicatie kan gereserveerd worden! Er bestaat ook de mogelijkheid om het voorschrift te uploaden. Uiteraard dient u steeds bij het afhalen van de producten het origineel voorschrift mee te nemen naar de apotheek.

 • Snel en eenvoudig online reserveren

  Maak een nieuwe account aan of log in met een bestaande account, vul uw winkelmandje en verzend.

 • Afhalen in de apotheek:

  We zetten de producten voor u klaar en u krijgt een bevestigingsmail wanneer de gewenste producten in de apotheek aanwezig zijn!

 • Geniet van de voordelen:

  Bespaar uzelf een onnodige trip naar de apotheek, tijd die u aan andere dingen kan spenderen!

  U kan genieten van het grootst mogelijke gamma aan producten.

  De producten wachten op u en niet omgekeerd. U pikt ze op wanneer het u past!

  U krijgt nog steeds het professionele advies van het apotheekteam bij het afhalen van uw producten.